ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΡΩΤΗΣΗ
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

  Ένα πρόγραμμα υπολογιστή που σας επιτρέπει να σχεδιάσατε και να διαχειριστείτε μια mobile εφαρμογή e-shop για την επιχείρησή σας.

  Μπορείτε μεταξύ άλλων να σχεδιάσετε app που έχει δικό σας λογότυπο και όνομα, να μοιραστείτε κανάλια επικοινωνίας, να δείξετε τα προϊόντα και τις κατηγορίες σας και να δημοσιεύσετε άρθρα και νέα!

  Υπάρχει εκτενής οδηγός χρήστη και τεκμηρίωση χρήσης που σας δίνουμε μαζί με το κατέβασμα του λογισμικού.

  Χρησιμοποιούνται σύγχρονες τεχνικές εμφάνισης σε κινητές συσκευές και πολύχρωμα θέματα με έμφαση στη μοναδικότητα.

  Μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα σας μέσω συστήματος παραγγελιών, να διαβάσουν τα νέα σας και να μαθαίνουν άμεσα τις προσφορές και τα νέα σας.

  Μπορείτε να προγραμματίζετε ειδοποιήσεις για προσφορές και αυτές θα εμφανίζονται στους χρήστες της εφαρμογής ως push notification.

  Υποστηρίζονται λειτουργίες όπως δημοσιεύσεις και ειδοποιήσεις που γίνεται να προβάλλονται μόνο από το προσωπικό σας.

  Στο πρόγραμμα EASY APP μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κωδικό που θα γνωστοποιήσετε και θα χρησιμοποιούν μόνο οι υπάλληλοί σας για να βλέπουν τις ευαίσθητες δημοσιεύσεις και ειδοποιήσεις.

  Το πρόγραμμα είναι συμβατό με κάθε τεχνολογία υποβοήθησης που υποστηρίζεται από σύγχρονα λειτουργικά συστήματα(π.χ. screen reader).

  Το EASY APP μπορεί να ενσωματώσει την ιστοσελίδα σας, είτε είναι eshop είτε όχι, στην καινούρια σας εφαρμογή ώστε να εκμεταλλευτείτε το μοναδικό σας στυλ και να εξαπλώσετε το δίκτυό σας.

  Υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί ανάλογα με το επίπεδο της άδειας που κατέχετε. Αφορούν κάποιες έξτρα λειτουργίες, το πλήθος των notification και τον αριθμό των προϊόντων. Δείτε εδώ

  Το EASY APP έχει 7 επίπεδα άδειας που το κόστος τους ξεκινά από 1000€ για την αγορά και απαιτεί μια συνδρομή ανά έτος χρήσης. Η συνδρομή ξεκινά στα 108€, δείτε εδώ για λεπτομέρειες.